Det officelle Formel 1-bilspil, F1 2017, kan nu fås i Mac App Store. Spillet udkom tidligere på året, men har indtil nu kun kunnet fås via Steam eller udgiveren Ferals egen butik.

Spillet er det niende i serien og den største nyhed er denne gang den såkaldte "team management mode". Her kan man være med til at styre forskning og udvikling af nye dele til bilen.

F1 2017 er som navnet siger baseret på den igangværende F1-sæson. Det er adgang til alle 24 baner, 20 kørere og 10 hold der er med i sæsonen. Udover at man kan deltage i det officielle FIA-mesterskab for 2017 indeholder spillet flere unikke mesterskaber så som Classic All-Weather Championship og Sprint Championship. Det sidste er ideelt for dem, der bare vil hurtigt i gang.

Spillet er centreret om den career-mode som Feral lancerede i F1 2016. Her kan man spille i op til 10 sæsoner efter hinanden og blandt andet tage del i online multiplayer (cross platform).

Spillet byder på alt man kender fra de rigtige løb. Alle kørere og hold samt Safety Car og pre season optakt.

Minimumskrav til F1 2017 er en Mac med 2.0GHz Intel Core i5 processor og 8GB RAM. Grafikkortet skald være 2GB AMD R9 M290 eller Intel Iris Pro 6200 eller bedre. Det anbefales at have bedre specifikationer.

F1 2017 kan fås i Mac App Store (link) til 449 kroner.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.