iSleepin er en app til iPhone, der kan hjælpe dig med at komme op om morgenen. Denne app kan være en god hjælp til dem, der bare ikke kan komme ud af sengen når vækkeuret ringer.

Hvis du er typen der hele tiden sætter vækkeuret på snooze, og så ender med at komme for sent, så skulle denne app kunne vænne dig af med det mønster. Vækkeuret i denne app holder nemlig ikke op med at ringe før du løser nogle opgaver. Opgaverne er dog ret simple, eftersom at de skal løses af folk, der er halvt bevidstløse, så der skal ikke meget hjernevirksomhed til for at klare dem. Blot gør det, at man bliver lidt mere vågen, når man skal rette sin opmærksomhed på noget. Dog bliver de sværere og sværere for hver gang man vælger snooze i stedet for at stå op. Det er ren søvn-chikane, men det er jo også meningen.

Der er flere forskellige muligheder i appen, bl.a mange forskellige alarm-lyde at vælge imellem, indstillelig snooze-tid, samt man kan vælge at vågne op til noget af sin egen musik.

Opdatering: iSleepin er desværre ikke længere at finde i App Store.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.