Barbie Leg & Lær er en interaktiv bog/spil, der indeholder flere mini-spil. Spillet er delt op i to mindre historier baseret på de to film: Feernes hemmelighed og Prinsesseakademiet.

I hver historie, der bliver læst op på dansk, er der ind imellem teksten nogle mini-spil, der eksempelvis er prik-til-prik, labyrinter, skriveøvelser, puslespil og taløvelser. Der er fem mini-spil i den ene historie, og otte i den anden historie. Det er nok ikke altid lige til for børn at forstå, hvad man skal i de forskellige mini-spil, men så må man hjælpe dem lidt på vej, eller bare lade dem prøve sig frem.

Udviklerne mener at spillet primært henvender sig til de fire til syv-årige børn, men de mindre børn vil ikke forstå det voksne sprog og de indviklede intrigante historier (det gør jeg knap nok selv). Dog vil de mindre børn sikkert synes om den fine grafik og alt det glimmer og glitter, som spillet indeholder, og mini-spillene vil de også kunne klare. Men uanset, om de forstår historien, kan finde ud af spillene eller ej, så vil de fleste piger nok hygge sig i Barbie-universet.

Barbie Leg & Lær findes ikke længere i App Store. Der er til gengæld en del andre Barbie-apps, bare søge efter "Barbie" i App Store.

Scroll ned for at se kommentarer