Anthill er et taktisk spil, hvor man kommer helt ned på jorden, rent bogstaveligt. Man befinder sig på en bakke, nede blandt insekterne på jorden, hvor man skal hjælpe en myrekoloni med at beskytte deres territorium og samle mad og værdier ind til deres dronning.

I hver bane skal man sende nogle tropper af myrer ud for enten at finde døde insekter, der kan spises, for at bekæmpe andre insekter eller for at finde ædelstene og bringe dem tilbage til dronningen. Selvom spillet minder om andre taktiske spil, hvor det handler om at forsvare et slot eller lignende, så kan man i dette spil frit placere sine soldater- eller kampmyrer hvor man synes. Når man dræber nogle insekter, vil de derefter kunne indsamles af indsamlermyrerne som mad. Men indsamlermyrerne vil kun afsted, hvis der er kampmyrer til at beskytte territoriet. Når der skal sendes tropper afsted til kamp, skal de have mad for det, hvorfor man skal sørge for, at der er balance i tingene, så indsamlermyrerne kan komme afsted efter mad, så der blandt andet er mad nok til at kunne sende tropper afsted for at beskytte territoriet.

Anthill er ikke svært at spille, men man bliver nødt til at anstrenge sig lidt med det taktiske, for at få det hele til at gå op.

Undervejs kan man indsamle nogle stjerner, og når man har tilstrækkeligt mange, kan man få opgraderet nogle af sine myrer. Man kan dog også via in-app-køb købe sig til flere stjerner.

Anthiller iOS Universel og kan hentes i App Store (link).

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.