Ubisoft har netop lanceret endnu et spil i Assassin's Creed-serien. Efter et par halvkiksede forsøg, er de med Assassin's Creed Identity tilbage på sporet. I Assassin's Creed Identity, der foregår i renæssancens Italien, kan man som noget nyt skabe og personliggøre sin egen figur.

For første gang på iOS an man i Assassin's Creed nu bevæge sig helt frit som i konsoludgverne af spillet. Man kan løbe, hoppe og klatre som man vil.

Spillet er virkelig godt, og som fan af det oprindelige Assassin's Creed til iOS føler jeg nu for første gang at spillet igen er værd at spille.

Spillet har haft en lidt mærkværdig forhistorie. Allerede i december 2014 blev det lanceret i udvalgte lande efter freemium-modellen. Det vil sige, at det var gratis at hente, og spækket med forhindringer der krævede in app-køb. Ubisoft er dog kommet til den konklusion af freemium-modellen ikke rigtigt fungerede for spillet, hvorfor det nu bliver relanceret - denne gang i hele verden. Noget tyder på at spillet har været ventet, for det er strøget til tops som nummer to på listen i App Store over de bedst sælgende apps lige nu.

Assassin's Creed Identity kræver iPhone 5 og nyere eller iPad 3 og nyere. Det kan købes i App Store (link).

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.