En af de mindre kendte nyheder i iOS 9.3 er, at udviklere har fået adgang til de aktivitetsdata som Apple Watch producerer. Det gælder data vedrørende bevægelse, motion og stå-mål etc. Den første app der udnytter dette er allerede klar. Den hedder Activity++, og byder på en alternativ måde at overskue sine aktivitetsdata på.

Med Activity++ får man et fin alternativ til Apples egne trefarvede cirkler i komplikationerne på Apple Watch. Med Activity++ bliver aktivitetskomplikationen ensfarvet og dermed mere diskret. I stedet for cirkler benyttes også et pindediagram.

Derudover er der nogle andre småændringer i forhold til hvordan Apple griber det an. Appen indeholder også adgang til en del statistik over ens aktivitet. Alt i alt en ganske fornuftigt alternativ. Uanset om man så lige finder Activity++'s måde at gøre tingene på ideel, så er det i hvert fald positivt, at det nu kan lade sig gøre at finde alternativer. Mon ikke det er noget vi vil se meget mere til fremover?

Activity++ kan hentes i App Store til iPhone og Apple Watch (link).

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.