En af de mindre kendte nyheder i iOS 9.3 er, at udviklere har fået adgang til de aktivitetsdata som Apple Watch producerer. Det gælder data vedrørende bevægelse, motion og stå-mål etc. Den første app der udnytter dette er allerede klar. Den hedder Activity++, og byder på en alternativ måde at overskue sine aktivitetsdata på.

Med Activity++ får man et fin alternativ til Apples egne trefarvede cirkler i komplikationerne på Apple Watch. Med Activity++ bliver aktivitetskomplikationen ensfarvet og dermed mere diskret. I stedet for cirkler benyttes også et pindediagram.

Derudover er der nogle andre småændringer i forhold til hvordan Apple griber det an. Appen indeholder også adgang til en del statistik over ens aktivitet. Alt i alt en ganske fornuftigt alternativ. Uanset om man så lige finder Activity++'s måde at gøre tingene på ideel, så er det i hvert fald positivt, at det nu kan lade sig gøre at finde alternativer. Mon ikke det er noget vi vil se meget mere til fremover?

Activity++ kan hentes i App Store til iPhone og Apple Watch (link).

Scroll ned for at se kommentarer

I samarbejde med PriceRunner

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.