Til trods for at den nye MacBook Pro med Touch Bar først lander hos de første kunder om 2-3 uger, har Apple allerede udsendt opdateringer til flere af deres Mac-apps med det formål at give understøttelse til Touch Baren.

Det drejer sig om blandt andet Final Cut Pro (se billedet øverst), iTunes, GarageBand, iMovie, Keynote, Numbers, Pages og Xcode.

Da Touch Baren tilpasser sig de enkelte apps og opgaver, er det selvfølgelig forskelligt fra app til app, hvad opdateringen byder på. Ud over understøttelse af Touch Baren byder opdateringerne i visse tilfælde også på andre nyheder i mindre målestok.

Ud over Apples egne apps, vil der i løbet af de næste par måneder kommer Touch Bar-understøttende opdateringer fra en lang række tredjeparts producenter af software. Under Apples præsentation så vi eksempelvis Photashop, Microsoft Office og DJ Pro, og det blev nævnt at også apps som Pixelmator, Affinity Photo, Sketch, DaVinci Resolve med flere ville komme inden årets udgang.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.