I al stilhed har Apple udsendt en ny app til iPhonen. Den hedder Indoor Survey, og kan hentes gratis i App Store. Med appen kan brugeren "optegne" de indre rum i en bygning. Det kunne være et indkøbscenter, et museum eller et messecenter.

Det fremgår ikke helt tydeligt hvad appen skal bruges til, men man kunne gætte på, at det handler om at Apple vil tilbyde ejere af større bygninger, at få deres indre kortlagt, så data kan komme med i Kort-appen. GPS virker som bekendt kun (bedst) udendørs, så inde i større bygninger er det problematisk at fastslå folks position. Det kan en kortlægningsapps som ovenstående være med til at forbedre. Her kan kendte positioner sammenholdes med Wi-Fi-signaler etc.

Appen ser ikke ud til at være funktionel med mindre man er logget ind og godkendt. Det skal sammenholdes med, at man på Apple hjemmeside for Kort, kan tilmelde sig indoor mapping, hvis ens bygning lever op til visse krav til størrelse etc.

Her er et direkte link til Indoor Survey, der ikke kan findes via en almindelige søgning i App Store (link)

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.