Onmaway – Share Your Location without Texting While Driving. Det er noget af en lang titel på en app, men til gengæld fortæller den, hvad appen går ud på. Appen bruger iPhonens GPS, så andre kan spore hvor man befinder sig. Man sender et link med den ønskede besked eller e-mail til en eller flere modtagere, der gør det muligt for dem, via hvilken som helst netbrowser, at spore éns færden. Det kan være ganske nyttigt i flere situationer. Eksempelvis er det rart at kunne meddele sin partner/ægtefælle hvor langt man er nået på vej hjem i bil, uden at skulle tale i telefon eller skrive beskeder under kørslen. Det kunne også gøre sig gældende, hvis man rejste med offentlige transportmidler, hvor der jo kan opstå forsinkelser. Man kan også have en aftale om at mødes et sted, hvor den ventende så kan holde øje med, hvor man bliver af. Man kan følge børnenes tur til og fra skole, eller hvis éns teenager er en tur i byen i weekenden, kan det måske også være rart at vide, at de kommer sikkert hjem, uden at det bliver overvågning, selvfølgelig. Appen kan også kobles til sociale netværk, hvis man har lyst til at dele sin færden med endnu flere.

I appen kan man vælge mellem en kort tur eller en episk rejse, og skal man på sidstnævnte, kan appen opdatere ens færden til familie og venner, fra hver fjerde til hver 24. time. Det er der helt sikkert nogle forældre, der vil sætte stor pris på.

Appen virker fint, og er nem at have med at gøre, og så er den en af de billigere af slagsen. Blot skal man vide at appen bruger en del batterikapacitet, ligesom andre apps, der bruger GPS-funktionen.

Opdatering: Appen fås ikke længere i App Store.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.