Er du hundeinteresseret, men ikke så meget at du kender alle racer på fingrene, kan den nye app Fetch! hjælpe dig. Ud fra et billede, kan den nemlig bestemme hundes racer.

Det er Microsoft der har lanceret en nye app til iOS, der med overraskende god præcision kan bestemme racen på en hund ud fra et billede. Den indbyggede intelligens analyserer billedet og kommer med et gæt på hvilken hunderace, der er tale om. Systemet er blevet fodret med massevis af hundebilleder og trænet i at skelne mellem de forskellige raver. Over tid bliver evnen bedre, og Microsoft håber på, at feedback fra brugerne kan gøre systemet endnu mere præcist.

En sjov funktion er, at man kan tage billeder af mennesker, og få et bud på hvilken hunderace de minder mest om,

Appen er udvikler af Microsofts eksperimentelle afdeling kaldet Microsoft Garage. En pudsighed er, at denne - Microsofts egen mest fremtidorienterede afdeling - åbenbart tror så lidt på Microsofts eget mobilstyresystem, at appen kun fås til iOS.

Fetch! kan hentes gratis i App Store (link).

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.