iPhone Video Recorder Version er et program der gør at du kan bruge din iPhone til at optage video med. Det kan optage i forskellige opløsninger med op til 15 billeder i sekundet.

Det er meget enkelt at bruge og der er kun nogle få ting der kan indstilles, hvilket er "Video mode", "Image Quality" og "Audio bitrate".

Optagelsen foregår simpelthen ved at man trykker på "Record" og så kører det indtil man trykker "Stop".

Når optagelsen er færdig encodes den til mpeg4-formatet hvilket er rigtig smart da en timelang optagelse med 15 billeder/sek således kun vil fylde ca. 60 MB. Det betyder til gengæld, at der skal buges tid på selve kodningen når optagelsen er i hus idet iPhonens processor er ikke kraftig nok til at encode mens man optager. Man behøver dog ikke vente, men kan afbryde kodningen og genoptage den senere. Når optagelsen er kodet, kan man vælge at afspille den direkte i programmet, sende den via mail eller hente den via SSH fra folderen: /private/var/mobile/Media/iPhoneVideoRecorder

Programmet er genialt og jeg er imponeret over hvad folk kan presse ud af iPhonen med et uofficielt SDK. Den eneste grund til at jeg ikke giver det 5 stjerner er, at der er plads til et par forbedringer i de kommende udgaver og så skulle jeg jo til at hæve karakterskalaen. Af de ting jeg umiddelbart savner er muligheden for at pause en optagelse og sætte den i gang igen. Som det er nu kan man kun stoppe og starte en ny. En anden ting er, at der ikke er noget billede på skærmen før man starter optagelsen. De første par sekunder af hver optagelse skal således bruges på lige at finde motivet man vil optage.

Under alle omstændigheder, er det rigtig fedt at have muligheden for at optage, mens er på farten. 4 store solide stjerner herfra.

Programmet kan optage op til 30 sekunder, med mindre man registrerer det til en pris af $19.95.

Opdatering: Oventalte app er fra tiden før det blev muligt som standard at optage video på iPhonen.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.