Spillet The Incident handler om at hoppe, og blive ved med at hoppe til man tror at man aldrig har lavet andet. Man starter på gaden som en lille fyr i jakkesæt, og pludselig begynder alverdens ting at falde ned fra himlen, det eneste man kan gøre er at klatre op på dem og undgå at blive ramt af nye ting, og selvfølgelig undgå at blive begravet samtidig. Endless runner i en ny udformning.

Alt kommer faldene: Lamper, biler, murstensvægge, madrasser, kontorstole, lavalamper, fuglebure og så videre. Øverst på skærmen er der en indikator, der blinker der hvor det næste objekt kommer faldende, så man har tid til at flytte sig. Det gør man ved at vippe iPhonen den ene eller den anden vej eller ved at trykke på skærmen for at hoppe.

Spillet er klassisk 8-bit grafik. Det giver spillet et unikt nostalgisk look. Lyden er ligeledes old-school. Det vil sige ensformig 8-bit-stil.

Sjovt, men ikke for evigt

Gameplayet er underholdende, men savner noget genspilsværdi. Så sjovt er det heller ikke at skulle slå sin egen rekord. Det er ikke i kategorien af spil, man ikke kan lægge fra sig igen fordi man lige skal prøve en gang mere.

The Incident kan købes i App Store ( link).

The Incident er et gammelt spil, men udviklerne har ikke droppet det af den grund. De har løbende opdateret det. Senest med multiplayer-funktion og Apple TV-understøttelse. Derfor fortjener det en genomtale i retro-kategorien. Denne artikel er bragt som en del af ON X's tema om fede retrospil.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.