SummerBoard er et program der gør det muligt at skifte tema på ikonerne, docken, statusbaren og baggrunden på iPhonens hjemmeskærm/springboard.

Når programmet er installeret kommer der et ikon frem på springboardet der hedder SMBPrefs. SMBPrefs er det program man styrer SummerBoards funktioner med.

Her kan man først og fremmest vælge et andet tema end standardtemaet der kommer med iPhonen out of the box. Der er nogle få at vælge i mellem. Derudover kan man finde tilgængelige temaer i kategorien "Themes (SummerBoard)" i Installer og tilføje dem til SummerBoard.

Uanset hvilket tema man vælger, har man mulighed for at indstille flere ting manuelt. Man kan f.eks. selv indstille hvilke elementer at det valgte tema man vil bruge - fravælger man et element bruges standarden. De elementer man kan vælge/fravælge er baggrundsbilleder, statusbaren, ikoner og dock. Derudover kan man gøre barrundsbilledet gennemsigtigt og man kan fjerne teksterne under ikonerne. For at ændringerne skal træde i kraft skal man genstarte SpringBoardet, hvilket gøres ved tryk på en enkelt knap.

SummerBoard giver rig mulighed for at gøre sin iPhone personlig og uanset om man vil gøre brug af det eller ej, tilføjer SummerBoard en funktionalitet der egentlig burde være en del af iPhonens firmware, hvorfor jeg ikke kan andet end give 5 stjerner.

Bemærk at SummerBoard kun virker optimalt, hvis man har sproget indstillet til Engelsk. Har man ikke det, vil en del ikoner ikke bliver udskifter med temaets ikoner. Se evt. kommentaren fra LaWiPi herunder.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.