Tænk at være gud på din egen ø, bestemme over seks små øboere, selv vælge vejret og hvilke naturkatastrofer de skal komme ud for. Det er ikke et rigtigt spil, men mere en underholdningsapp. Der er således rigtigt ikke noget egentlig mål med spillet. Det sjove er at finde ud af alle de skjulte ting man kan på øen.

Man kan have op til seks øboere, og hver gang man mister en, ved for eksempel et haj angreb, kan man bare få en ny.

Pocket God bliver opdateret hver uge med nye features. Nogle af de funktioner der er indtil videre er for eksempel, lynnedslag, jordskælv, hajangreb og tornadoer.

Baggrundsmusikken er den samme hele tiden, men den bliver aldrig kedelig at høre på, og man kan faktisk få en anden musik, hvis man trykker mange gange på skærmen, så begynder øboerne at danse og musikken skifter lidt.

Det får 5 store stjerner, selvom Pocket God er det ultimative tidsfordriv, men alligevel er det bare så sjovt. En af de ting, som gør det sjovt er at der hele tiden kommer nye ting.

Jeg vil helt klart anbefale alle at købe det!

Pocket God kan købes i App Store (link)

Pocket God udkom i 2009 og har løbende fået opdateringer med nye funktioner. I starten hver uge, men senere har intervallerne været noget længere. Spillet er et af de få gamle spil, der stadig holder. Denne artikel er bragt som en del af ON X's tema om fede retrospil.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.