Flügger er kommet på banen med en app, der skal gøre det lettere at finde frem til den farve, som man ønsker at pryde sit hjem med.

Man kan med sin iPhone i hånden gå ud i livet og finde lige den farve man ønsker, og så kan appen finde frem til den farve hos Flügger, der korresponderer med den farve, som man har fundet. Om det er farven på en blomst i vejkanten, farven på en svensk ødegård eller farven på puderne i sofaen, så findes der én magen til hos Flügger. Eller i hvert fald næsten.

I appen kan man vælge enten at tage et billede eller at finde et billede frem fra Kamerarullen. Herefter placerer man en finger på skærmen, på det sted på billedet hvor den ønskede farve er, hvormed en farvekode til Flüggers korresponderende farve toner frem. Man kan også vælge at kigge farveviften igennem for at finde den rigtige farve.

Den her app kunne jeg godt have brugt for et års tid siden. Ikke desto mindre kan jeg dog glæde mig over, at det trods alt er blevet tilgængeligt nu. Det kan jo være, at jeg kommer til at skulle bruge det i fremtiden. Og da vil jeg helt sikkert glæde mig over det. Det er godt fundet på, og selvom at det er et smalt program, så leverer det varen til dem, der står og skal male og er i tvivl om farven. Det er super godt, at man kan tage et billede af den farve, som man er faldet for, og så at kunne finde den samme hos Flügger. Man bør dog tage højde for, at lysforholdene er alt afgørende for, hvordan en given farve vil tage sig ud på et foto. Dertil skal man så lægge, at det er lidt svært at vide, hvor nøjagtig farvegengivelsen er. Der sker jo nok et lille skred fra virkelighed til foto, og så måske igen fra foto til Flüggers farve, så man skal nok ikke være alt for pertentlig. Men umiddelbart synes jeg, at det ser rimeligt ud, så jeg ville ikke være bange for at bruge det. I hvert fald kan det bruges som en guide.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.