Man starter med at have denne måneds kalender foran sig. Her kan man så trykke sig ind på en ønsket dag, eller man kan vippe iPhonen til landskabsposition, hvorved en ugekalender toner frem (dog ikke med uge-nummer). Går man ind på en enkelt dag via månedskalenderen, kan man se hver time for sig, desværre med AM og PM, og notere gøremål ud for hver time på dagen. Nederst på siden kan man man trykke sig frem eller tilbage til de næste eller de forrige dage. Nederst på månedskalenderen kan man trykke sig ind under Påmindelser, og se hvad man skal huskes på indenfor nærmeste fremtid.

Man kan ikke under ugekalenderen trykke sig ind på den enkelte dag og redigere. Det fungerer blot som et oversigtsbillede. Dette oversigtsbillede over ugen er ikke helt logisk synes jeg, da man starter med søndag i venstre side, går over til mandag i højre side, tirsdag står så under søndag og så fremdeles. Det lyder måske logisk nok, men når man ser to kolonner er man tilbøjelig til at læse venstre kolonne ned først, hvorefter man tager den højre. Nuvel, det er under alle omstændigheder ikke helt smidigt, at man ikke kan trykke sig ind på en dag under oversigtsbilledet over den pågældende uge.

Calvetica Calendar til iPhone og iPod touch er enkel, strømlinet og simpel at bruge, og jeg tror, at den er god til dem, der har dagen fyldt op med gøremål. For her kan man skrive gøremål til hver time på dagen, samt yderligere noter og varighed til det enkelte gøremål.

Hvorfor december bliver forkortet med DEV, ved jeg ikke, men det skyldes nok en tastefejl.

Calvetica Calendar fungerer sammen med Google calendar, MobileMe og Exchange og integrerer med den indbyggede iPhone-kalender.

På trods af det mere checkede udseende i Calvetica Calendar, kan jeg dog stadig bedre lide at bruge Pocket Informant, da den passer bedre til mine behov.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.