Alto's Adventure er er super fedt endless runner-spil med et snowboard-tema. Det skal man dog ikke lade sig skræmme af selvom man ikke er til vintersportsaktiviteter. Det kunne i princippet lige så godt have været alt muligt andet. Glædeligt er det dog, at det ikke er en fugl, man skal styre.

Spillet skal fremhæves for sin smagfulde og stemningsfulde grafik med en mase dynamiske effekter som lys og vejr. I spillet kan man vælge mellem forskellige snowboardere som tager på en tur i nabolaget inkluderende den vilde natur, landsbyer, gamle ruiner og så videre. Der er masser af variation og op mod 200 goals undervejs.

I virkeligheden er der ikke noget, vi ikke har set før. Denne gang er det bare lavet meget bedre. Udviklerne skal også have massive thumbs up for at styre helt uden om tidens helt dominerende forretningsmodel, in app-køb. I stedet lægger man et beløb en gang for alle, og så kan spille fra nu af til juleaften uden at tænke mere på det. Sådan.

Alto's Adventure virker med både iPhonene, iPaden og Apple TV, og har endda også en iMessage-app. Det kan hentes i App Store (link)

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.