Calc Pro HD - The Top Mobile Calculator er en app til dem, der ofte skal jonglere med tal, hvad enten det er i forbindelse med et studie eller ens arbejde. Her er tale om en lommeregner, af den udvidede slags. Ud over de helt basale ting, kan denne bruges til videnskabelige udregninger, financielle udregninger, enheds- og valutaomregninger, statistiske beregninger og den har grafisk display og flere andre finesser. Dertil indeholder Calc Pro HD - The Top Mobile Calculator et verdensur, så man til hver en tid, har styr på, hvad klokken er rundt om i verden. Har man denne lommeregner, får man nok ikke brug for at supplere med andet udstyr i den kategori, da denne indeholder alt, hvad man vil komme til at skulle bruge.

Som en lille finesse, er der mulighed for at vælge mellem forskellige farver og tasttyper til den virtuelle lommeregner. Så kan pigerne endelig få en lyserød lommeregner.

Det kan godt være, at man synes at appen er dyrere end de gænge apps, men set i forhold til, hvad man giver for fysiske lommeregnere af denne standard, så er det jo en ren foræring.

Appen er på engelsk, og fås også til iPhone og iPod touch. Den kan købes i App Store for 48 kr (link).

Scroll ned for at se kommentarer