AirServer er en genial løsning, der kan omdanne ens computer til en AirPort-modtager. Det betyder, at man kan streame indhold fra sin iPhone eller iPad til computeren. Man kan edda streame to eller flere iOS-enheder til den samme ene computer på samme tid. Hvorfor Apple ikke selv har indbygget en AirPlay-server i OS X er en gåde. Men så er det jo heldigt, at andre har lavet noget.

AirServer er netop kommet i version 5, der er gratis for eksisterende brugere. Den byder på en hel del nyheder. Først og fremmest naturligvis muligheden for at optage, det man streamer. Det fungerer som det lyder. Man sætter ganske enkelt bare computeren til at optage der der streames fra iPhonen eller iPaden. En rigtig god funktion.

Blandt andre nyheder er en række optimeringer af ydelsen såvel som bedre muligheder for opsætning.

Læs eventuelt vores fulde omtale af airServer her.

AirServer koster $15 med mulighed for studierabat og rabat ved storindkøb af licenser. Læs mere her: www.airserverapp.com

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.