Ikke alle har tid til at at sætte sig ind i de ofte super komplicerede billedbehandlingsprogrammer, og opgiver derfor helt at finpudse deres digitale billeder. Det er en skam, men heldigvis ligger løsningen lige for. Acorn 5 beskrives som "billedbehandling for mennesker". Underforstået at det er så nemt, at man ikke behøver være en nørd for at kunne finde ud af det. Den beskrivelse passer faktisk meget godt. Acorn er intuitivt og nemt at bruge, men har stadig alle de muligheder man efterspørger.

Acorn 5 har ikke-destruktive billedfiltre, så man roligt kan lege og eksperimentere uden risiko for at komme til at ødelægge originalbilledet. Derudover kan man også tilføje tekst og forskellige forme som pile og stjerner til sine billeder. Det er dog ikke leg og spas det hele. Acorn er en fuldblods billededitor, der sagtens kan være med på højt niveau, bare fordi det er nemt og enkelt, behøver det jo ikke være dårligt. Acorn 5 er en utrolig god billededitor, der bestemt kan anbefales.

Kender man ikke allerede Acorn, er lanceringen af Acorn en god undskyldning for at hoppe på vognen. Specielt fordi programmet sælges til en speciel introduktionspris.

Acorn kan købes i Mac App Store (link)