App Store og Google Play bugner af apps, og langt de fleste af os henter faktisk præcis de samme apps. Når du klikker dig ind i App Store via din iPhone eller tablet vil du hurtigt se, at der ikke er sparet på gode og gratis apps til telefonen. Faktisk helt det modsatte. Det er næsten svært at danne sig et overblik over det store udbud af apps, som forskellige tjenester ønsker at berige os med.

Der findes naturligvis de helt gængse og populære apps som Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter og Snapchat, der alle sørger for, vi kan være i kontakt med hinanden 24/7. Derudover findes der også apps som Rejseplanen, MobilePay, E-boks, bank-apps og Nem-ID, der gør simple og nødvendige hverdagsting nemmere for os at klare. Sidst, men ikke mindst findes der selvfølgelig underholdnings- og gaming-apps, der har til formål at holde os beskæftiget, hvis vi eksempelvis keder os.

Har du nogensinde tænkt på, der faktisk også findes apps, som kan gøre vores shopping endnu nemmere og hurtigere at klare? Hvis du også er træt af at stå i lange køer i tøjbutikkerne, måske endda bare for at købe sorte strømper, får du her inspiration til tre tøj-apps. Med disse på din iPhone kan du klare eksempelvis indkøb af sorte sokker hurtigt og bekvemt bag skærmen.

Tip: Fælles for dem alle er, de er ganske gratis at downloade.

Lad Zalando klare shopping af sorte sokker og jeans

Zalando er en online shop, som tilbyder dig Europas største udvalg af dame-, herre- og børnetøj. De sidder tungt på markedet og forhandler både tøj og tilbehør fra anerkendte brands samt mindre kendte brands, hvilket gør det muligt at swipe sig igennem en enorm verden af fashion i forskellige prisklasser. Hvad end du skal bruge nye sorte sokker eller et par nye jeans, kan du med garanti finde et stort udvalg i Zalando-appen.

Asos - online shopping af nyeste trends og tendenser

Asos er en britisk online shop, som de seneste par årtier har haft stor succes med at sælge herre- og dametøj. De er kendte for at være førende inden for salg af tøj og tilbehør, der afspejler nyeste trends og tendenser, men de er også kendetegnet ved at tilbyde et stort udvalg af basicvarer - herunder alt fra sorte sokker til undertøj, T-shirts og toppe. Derudover bugner Asos også af favorable priser, så uanset om du søger sorte sokker, en skjorte eller et par af sæsonens fede sneakers, kan du finde det til skarpe priser hos dem.

Tradono er genbrug på den fede måde

Tradono er sidste nye skud på stammen af tøj-apps, men modsat de to andre giver den private brugere mulighed for at handle med hinanden via appen. I korte træk er Tradono en markedsplads for secondhand mode og tilbehør, som både henvender sig til mænd og kvinder. På denne app kan du være heldig at gøre dig nogle gode secondhand-kup på smart modetøj, der normalt hænger i butikkerne eller har gjort. Tradono skriver sig direkte ind i den bæredygtige tid, og det hitter som aldrig før at købe genbrug på nettet.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.