Når vejret raser er det altid godt at kunne følge med via sin iPhone. Både i aktuelle målinger og i prognoser. Vi har fundet tre af de bedste og mest seriøse vejr-apps til iPhonen. Her skal du ikke forvente, at fokus er på at kunne dele via Facebook etc. men på seriøs vejrformidling.

Fælles for alle tre er, at de har mange tilfredse brugere og at de jævnligt bliver opdateret med ny eller bedre funktionalitet.

Derudover en lille bonus-app, der ikke skal tages alt for højtidligt, men som er meget sjov at lege med.

Weather Pro

En af de bedste, og mest omfattende, vejrapps til iPhonen. Lavet af Europas største private vejrcenter, MeteoGroup. Appen er en guldgrube af vejrinformationer, men også lidt nørdet og ikke den bedste, hvis man bare skal have et hurtigt overblik.

Hent i App Store (link)

Meteo Earth

Endnu en app fra MeteoGroup. Fokus er her på animerede vejrkort og -præsentationer. Du kan blandt holde øje med orkaner og se klimadata for hele verden.

Hent i App Store (link)

yr.no

Efter min mening den bedste gratis løsning på markedet. Lavet af norges meteorologiske institut i samarbejde med TV-stationen NRK. Har masser af lokale udsigter for selv den mindste flække i Danmark (og resten af verden), og præsenterer udsigterne ganske fornuftigt.

Hen i App Store (link)

Wind Meter

Brug iPhonens indbyggede mikrofon til at måle vindhastigheden med. Kan selvfølgelig ikke erstatte en rigtig vindmåler.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.