Vi har fundet tre fede Mac-spil, der stort set ikke koster noget, og virkelig giver noget for pengene. Vælg selv. Vil du være pirat i det 17 århundrede, en caribisk diktator, der skal opbygge sit land, eller vil du skræmmes fra vid og sans?

Sid Meier's Pirates!

Klassisk mesterværk, der har eksisterret på et hav af platforme i mere end 25 år. Det fortæller en hel del om kvaliteten i dette spil. Og det holder stadig i udgaven til Mac, der selvfølgelig er ført up to date. Spillet foregår i Caribien i det 17 århundrede. Du er en pirat der starter i det små, men skal arbejde dig op på uhæderlig maner. Her er masser af krudt, kugler og begravede skatte der skal findes.

Sid Meier's Pirates! koster 32 kroner i Mac App Store (link)

Tropica 3: Gold Edition

I dette spil er din opgave af være diktator i den fiktive stat Tropico i Caribien. Spillet er en god blanding af et strategisk byg-en-by-spil ala SimCity og en politisk simulator. Hvor vidt kan du drive det som enevældig hersker i et rige med uanede resourcer at tage fat i? Du kan kontrollere det hele lige fra infrastruktur til diplomatiske forbindelser

Tropica 3: Gold Edition koster 45 kroner i Mac App Store (link)

Amnesia: The Dark Descent

Det sidste spil er en gruvækkende gyserspil. Mørkt og ondt. Sluk lyset i stuen eller på værelset, tag et par høretelefoner på, og forbered dig på at blive skræmt fra vid og sans. Du er fanget på et mørkt slot, og skal løse en række puzzles for at undslippe de onde kræfter, der jager dig.

Et spil med super gameplay - tør du?

Amnesia: The Dark Descent koster 25 kroner i Mac App Store (link)

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.