Den 14. februar er det Valentins dag. Jeg tror det bliver svært at finde noget jeg kunne gå mindre op i end Valentins dag - det skulle måske lige være tjekkiske hånddukker fra mellemkrigsperioden. Når jeg alligevel nævner dagen er det fordi jeg har fået en mail fra MacPaw, der udvikler apps til Mac. Fra i dag og indtil den 15. februar fejrer de nemlig Valentins dag ved at tilbyde 20% rabat på CleanMyMac 3's pakke med to licenser. Så kan man dele det med en man holder af, som de formulerer det. Hvor romantisk det er at dele et stykke software til oprydning på ens Mac, skal jeg ikke kunne sige. Men rabatter er altid gode, så nu er oplysningen give videre.

Kender du ikke CleanMyMac 3 så er det en app til Mac der fjerner junk og ryder op på din Mac samt sørger for at holde øje med systemet og at afinstallere apps ordentligt. Jeg har selv brugt det længe og er ganske godt tilfreds. Så sent som i sidste uge fik jeg frigivet næsten 20GB som det kan ses på billedet øverst.

To licenser til CleanMyMac 3 koster med 20% rabat $47,96 hos MacPaw (link)

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.