I år er der sket en mindre julemirakel hos Apple. Deres traditionelle "12 Days of Christmas"-app, der kommer hver år op til jul i Europa, kan i år hentes af danskere. Appen har altid været begrænset til de europæiske lande, hvor man kan købe og leje film, og efter at Danmark er kommet med på vognen, kan vi nu også få del i løjerne.

Med "12 Days of Christmas" kan alle iOS-ejere fra den 26. december og 12 dage frem hver dag få en gratis gave fra iTunes/App Store. Det kan være en film, musik, en app eller en ebog. Det eneste man skal gøre er, at hente “iTunes 12 Days of Christmas” i App Store på enten sin iPhone eller iPad og huske at slå push-beskeder til. Hver dag vil man så få en besked om dagens gave.

Ideen fra Apples side er selvfølgelig, at alle dem der har fået en iOS-enhed i julegave får en god start. Det skal dog ikke forhindre allerede eksisterende iPhone-ejere om at tage for sig af retterne.

Opdatering: Allerede nu kan man få den første gratis gave, nemlig appen Soundhound.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.