Ja, farligt ser han ud. Men man skal nok ikke regne med at komme til at se helt sådan ud, når man følger træningsprogrammerne i appen Pushup Warrior, men et lille stykke derhen af kommer man nok.

Der er sikkert rigtigt mange, der har lavet sig et nytårsfortsæt omkring mere motion i det nye år. Her er så én måde at få motion på, hvor man kan følge et program i appen, og lave en hulens masse armbøjninger (der vist mere korrekt hedder armstrækninger). Man kommer ikke blot til at lave mange af dem, men også mange forskellige af dem. Appen viser over 100 forskellige armstrækninger, og der er et udvalg af træningsprogrammer, som man kan følge. Man bliver i disse træningsprogrammer hele tiden udfordret, så man ender med at bruge alt hvad man har, og ikke snyder hjørner. Der er videosekvenser der guider én gennem øvelserne.

Appen indeholder tre dele: "worrier challenge", "push up of the day" og "workouts", og ikke så meget andet. Førstnævnte udfordrer én til at forbedre sig gang for gang, ved indenfor tre forskellige tidsrammer at tage så mange armstrækninger som muligt. Indenfor workouts kan man finde to forskellige typer af træning, en tidsbaseret og en repeterende.

Går man med en indre kriger, der bare mangler den rigtige styrke, så er det bare med at komme igang med armstrækningerne. Kriger eller ej, så kan vi alle få glæde af lave armstrækninger, man skal bare ikke lade sig skræmme af appens stil.

Pushup Warrior findes ikke længere i App Store. Der findes dog flere andre lignende apps. Søg på pushups i App Store for at finde dem.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.