Tingene har det med at hobe sig op, og nu skal jeg have ryddet ud i noget af det jeg ikke får brugt. Det kan lige så godt komme nogle andre til gavn frem for at ligge ubrugt i min skuffe. Derfor har jeg sat nedenstående tilbehør til salg.

Alle produkter er enten sprit nye eller har kun været brugt ganske kortvarigt i forbindelse med test eller anmeldelse. Generelt gælder at de sælges som ethvert andet brugt produkt. Alle tingene sælges privat. Jeg synes ikke jeg har det store held med at sælge ganget-tilbehør på DBA, så nu prøver jeg her.

Opdatering: Jeg skal af med de sidste par ting og har sænket prisen yderligere.

Bluetooth iPhone-højttaler: Max One - 500 kr

Max One er en trådløs Bluetooth-højttaler med indbygget batteri. Den måler knap 20 cm i diameter og har en dybde på 12 cm. Den er beregnet til hjemmebrug og er trods det kinesiske ophav som taget ud af dansk designtradition. En lys metalfod og et kabinet lavet i lyst træ bagpå og perforeret metal foran. Alt er solidt og meget præcist samlet.

De knapper enheden har er bygget ind under træet, så man bare skal røre træet for at aktivere dem. Eksempelvis skal man bare stryge fingeren op ad bagsiden for at skrue op for lyden.

Max One har en overraskende dyb bas men lydniveauet er ikke imponerende. Lytter man til musik, der ligesom designet er let og luftigt, gør den det faktisk rigtig godt.

Alt i alt er der tale om en enhed der efterlader et godt indtryk. Det meget lækre skandinaviske design gør den til en fryd for øjet, og noget man ligefrem vil være stolt over at have stående i stuen eller (designer-) køkkenet. Lyden følger generelt med, og egner sig fortrinligt til en ikke alt for voldsomme musik.

Sælges ubrugt i original indpakning (har været åbnet og testet).

Nypris: 1.599 kroner. Jeg sælger den for 500 kr inkl. forsendelse.

Smart Cover: iPad Pro 12,9" 200 kr

Flot hvidt Smart Cover der beskytter skærmen på din iPad Pro. Passer til både 1. og 2. generation 12,9 tommer iPad Pro. Det er magnetisk, og når du åbner det vække du automatisk din iPad Pro fra vågeblus. Når du lukket det går den på vågeblus igen. Coveret kan samtidig fungere som en holder, så din iPad kan stå selv.

Sælges ubrugt i original indpakning.

Nypris: 549 kroner. Jeg sælger det for 200 kr inkl. forsendelse.

Er du interesseret i et eller flere af ovenstående produkter så send en mail til: salg17@onx.dk. Betalingen sker via MobilePay, PayPal etc.