Tingene har det med at hobe sig op, og nu skal jeg have ryddet ud i noget af det jeg ikke får brugt. Det kan lige så godt komme nogle andre til gavn frem for at ligge ubrugt i min skuffe. Derfor har jeg sat nedenstående tilbehør til salg.

Produkterne er enten sprit nye eller har kun været brugt ganske kortvarigt i forbindelse med test eller anmeldelse. Generelt gælder at de sælges som ethvert andet brugt produkt. Alle tingene sælges privat. Jeg synes ikke jeg har det store held med at sælge ganget-tilbehør på DBA, så nu prøver jeg her.

Opdatering: Alle varer er solgt.

Sølv/hvidt batteri-cover til iPhone 5/5S (2.200 mAh)

Har du brug for ekstra strøm til din iPhone på farten, er et battericover den oplagte løsning. I modsætning til en power bank, som kræver at du lader din iPhone ligge til opladning, kan du bruge din iPhone som normalt med et battericover. Coveret oplades via micro-USB (kabel medfølger).

Sælges ubrugt i original indpakning.

Nypris: 449 kroner. Jeg sælger det for 200 kr inkl. forsendelse.

Smart Cover: iPad Pro 12,9"

Flot hvidt Smart Cover der beskytter skærmen på din iPad Pro. Passer til både 1. og 2. generation 12,9 tommer iPad Pro. Det er magnetisk, og når du åbner det vække du automatisk din iPad Pro fra vågeblus. Når du lukket det går den på vågeblus igen. Coveret kan samtidig fungere som en holder, så din iPad kan stå selv.

Sælges ubrugt i original indpakning.

Nypris: 549 kroner. Jeg sælger det for 200 kr inkl. forsendelse.