I næste uge lancerer Apple efter alt at dømme en iPhone uden jack-stik til hovedtelefontilslutning. Det giver to muligheder: Enten kan man bruge trådløse hovedtelefoner eller også kan man benytte nogle, der bliver tilsluttet via Lightning-porten. Forskellige tredjepartsproducenter er allerede begyndt at lancere begge typer.

Da det endnu ikke er officielt - at iPhonen mister jack-stikket - er Apple selv selvfølgelig nødt til at trække den lidt længere, når det gælder deres Beats-hovedtelefoner. Ved en fejl kom deres PR-afdeling dog til at udsende en mail til den franske side igen.fr, hvori der stod at deri næste uge ville blive afsløret en række Beats-hovedtelefoner. Hjemmesiden postede i første omgang mailen, men er efterfølgende blevet bedt om at fjerne den igen.

Ud over nye hovedtelefoner fra Beats forventes det også at Apple lancerer trådløse såvel som Lightning-baserede hovedtelefoner i eget navn. Det vil sige en erstatning for de hovedtelefoner, der som standard følger med iPhonen, når man køber den.