Apple har de sidste par måneder kørt en super studiekampagne, hvor du kan få et gratis sæt hovedtelefoner fra Beats når du køber en kvalificeret Mac eller iPad. Kampagnen startede den 8. august og slutter den 2. oktober 2017. Du kan med andre ord stadig lige akkurat nå det. Men så skal du også slå til i løbet af weekenden. På mandag er det for sent.

Bemærk, at du som studerende stadig får den almindelige studierabat når du køber en Mac selvom du benytter dette tilbud.

Køb en Mac og få gratis Beats hovedtelefoner

Disse Macs er kvalificeret: iMac, Mac Pro, MacBook, MacBook Pro og MacBook Air, herunder specielt konfigurerede versioner af disse.

Disse hovedtelefoner får du med i købet: Beats Solo3 Wireless til en værdi af 2.290 kr., Powerbeats3 Wireless til en værdi af 1.490 kr. eller BeatsX til en værdi af 1.190 kr.

Køb en iPad og få gratis Beats hovedtelefoner

Disse iPads er kvalificeret: Alle udgaver af iPad Pro.

Disse hovedtelefoner får du med i købet: BeatsX til en værdi af 1.190 kr.

Du kan også vælge en af de andre to modeller nævnt ovenfor. Her får du så en rabat på 1.190 kr. og skal selv betale defferencen.

Ser her om du kan benytte tilbuddet

Kampagnen gælder for studerende på videregående uddannelsesinstitutioner. Forældre til studerende kan også benytte tilbyddet. Desuden er alle ansatte ved en offentlig eller privat uddannelsesinstitution omfattet af kampagnen.

De præcise vilkår og betingelser for kampagnen kan du finde på Apples hjemmeside via linket herunder.

Du finder Apples studiekampagne her: Apple Studiestart 2017