Ifølge nye rygter vil Apple lancere en ny udgave af iPhone SE på WWDC-konferencen i starten af juni. Denne iPhone SE 2. generation vil få samme design som den nuværende iPhone SE, men blive større. Det skriver kinesiske QQ.com der har fået oplysninger om specifikationerne på telefonen fra deres kilder i branchen.

Designet vil altså blive som vi kender det fra den nuværende iPhone SE og tidligere modeller af iPhonen. Det vil sige en bagside i metal og en metalramme rundt i kanten. Hjem-knappen vil også blive bibeholdt. Den største forskel i forhold til tidligere er at skærmen bliver på 4,2 tommer. Dette sammenlignet med den nuværende iPhone SE der har en skærm på 4,0 tommer. Hvis Apple gør rammen omkring skærmen minde, kunne det nye større skærm måske godt være der uden at selve enhedens fysiske mål ændrer sig.

iPhonen vil formodentligt få en A10 Fusion-chip og 2GB RAM samt komme med enten 32GB eller 128GB lagerplads.

Ifølge rapporten vil Apple lancere den nye iPhone SE på WWDC 18. WWDC er Apples årlige udviklerkonference, der plejer at ligge i første halvdel af juni. Seneste Apple lancerede en iPhone på WWDC var iPhone 4 i 2010. Den nuværende iPhone SE blev lanceret på et særligt event i marts 2016.

Rygterne omkring en ny iPhone SE har været mange - og meget forskellige. Nogle mener at der slet ikke kommer nogen eller at den først kommer til efteråret, andre at den vil have flere funktioner til fælles ned de nyeste iPhonens såsom trådløs opladning.

På billedet øverst ses et design-mockup af en iPhone SE med skærm til kant og uden hjem-knap, som andre rygter har talt om.