Hjemmesiden SemiAccurate skriver, at Apple har købt (en del af) en fabrik der producerer mikrochips, så Apple selv kan stå for produktionen af A-chips til iOS-enhederne. Det skulle eftersigende være United Microelectronics Corporation fra Taiwan, som Apple har købt sig ind i. Apple har tidligere uden held forsøgt at købe sig ind i Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC), men har måttet opgive da TSMC ikke var interessere, men ville bevare deres selvstændighed.

Hidtil har det været Samsung, der har produceret Apple chips til iPhonen og iPaden. Apple har dog ville gøre sig mere uafhængig af Samsung, og har derfor for nylig aftalt af flytte produktionen af chips til TSMC. Er oplysningen om at Apple har købt sin egen produktionslinje korrekt, vil Apple selvfølgelig selv stå for produktionen fremover. Det har blandt andet den fordel, at Apple nemmere kan holde kortene tæt ind til kroppen. Det har været lidt svært så længe Samsung stod for produktionen. Samsung har hele tiden vist måneder i forvejen hvad og hvornår Apple ville lancere nyt.

SemiAccurate har stort set lige så mange forbiere, som de har pletskud, når det gælder Apple-rygter, så man skal nok tage oplysningerne med en gran salt indtil de er bekræftet fra anden side.