I snart ni år har jeg skrevet om tips og tricks til iPhonen. I starten for at hjælpe folk med at unlocke deres amerikanske iPhones, og siden iPhone-tips af mere generel karakter. Jeg har skrevet tusindevis af iPhone-artikler og medvirket i utallige radio- og TV-programmer samt som ekspertkilde i diverse medier.

Nu samler jeg - i hvad man kunne kalde kronen på værket - alle mine mange års erfaring i en ny ebog med titlen "iPhone Tips & Tricks - 100 iPhone-tips på dansk". Her har jeg udvalgt og samlet mine 100 bedste iPhone-tips. Alle tips er blevet grundigt testet så de er up to date, og desuden har de alle fået nye pædagogiske illustrationer. Jeg mener selv, at det er den bedste bog på dansk med iPhone-tips.

Indholdet i bogen

Jeg har skåret al udenomssnak væk og fokuseret på korte men præcise vejledninger til udførelsen af de enkelte tips. De mange tips spænder vidt, og bogen indeholder kapitler som:

· Opladning & Batteri
· Telefon & Beskeder
· Safari
· Mail
· Foto & Kamera
· Musik
· Generel problemløsning
... og meget mere

Mange af ON X's garvede læsere vil givetvis nikke genkendende til flere at de mange tips, og bogen er da også primært henvendt til ikke-eksperterne, men jeg er næsten sikker på at alle vil kunne lære et par tricks eller tre. Ellers er bogen en glimrende gave til nye iPhone-brugere -eller du kan købe bogen for at give din støtte til mit arbejde.

Prisen er lav - 50 øre per tip

Jeg har set at sammenlignelige kvalitetsebøger skrevet af udenlandske forfattere og oversat til dansk koster flere hundrede kroner. Det er alt for dyrt. Bogen skal ud til folket, og derfor har jeg sat prisen til kun 49 kr. Det vil sige, at vi er nede på 50 øre per tip. Her kan alle vist være med.

Du finder bogen i iBooks Store (hvor den tidligere har toppet bestsellerlisten) og hos de sædvanlige danske netboghandler.

Køb bogen "iPhone Tips & Tricks" i iBooks Store for 49 kroner (link).

Håber i tager godt imod den. I må meget gerne hjælpe med at sprede nyheden om bogen på de sociale medier. Bare link direkte til bogen i iBooks Store.