Microsoft har netop udgivet "Office Mobile for Office 365 subscribers". Som navnet siger er det en Microsoft Office-udgave til iPhonen, og som navnet også siger kræver den et abonnement på Office 365. Selve appen er gratis, mens abonnementet koster 799 kr per år.

Med den nye app får man mulighed for at læse og redigere filer fra Word, Powerpoint og Excel. Ideen er at det foregår i skyen, men man kan også gøre det offline. Alle de forskellige avancerede funktioner skulle være understøttet.

Office har været en af Microsofts største argumenter for at få folk til at købe en Windows-phone eller -tablet, men nu kommer kontorpakken altså også til iPhone, hvorfor folk ikke behøver skifte telefon, for at kunne arbejde med de velkendte programmer.

Ifølge den første anmeldelse fra Engadget, er Microsoft ikke sluppet alt for heldigt fra opgaven. Er man abonnement i forvejen, får man fornøjelsen gratis, men at springe på vognen alene for at få adgang til denne app virker ikke attraktivt. Engadget mener at appen er kilometer bagefter andre lignende apps til iOS, inklusive Apples iWork.

Indtil videre er appen kun tilgængelig på iPhone, og kun i USA.