Solen, kunderne, stranden! De kalder alle samme på din opmærksomhed. Skal du følge deres kalden? Men hvad så med de kunder og andre vigtige samarbejdspartnere, der kalder? Hvordan skal de komme igennem til dig? Så din virksomhed fortsat kan få kunder? Her, i 2015, er der heldigvis mange muligheder: Hyr et firma, som f.eks. Top Call, til at tage din telefon, når du ikke selv kan. Så er der en venlig stemme, der tager dine opkald, klarer din kalenderstyring og hvad du nu har ønsket.

Alternativt kan du bruge din iPhone til at klare opgaven. Der findes i dag en meget bred vifte af løsninger. Tag selv et kig her.

Hvordan er dit behov for telefonpasning?

Inden du kaster dig over en løsning til din telefonpasning, vil du gøre dig selv en stor tjeneste ved at lave en analyse af, hvilket behov du har for telefonpasning.

Der er en nogle vigtige faktorer du skal tage med i betragtning, før du kan sige at være i mål med den optimale løsning.

Hvad forventer dine kunder?

Hvis dine kunder forventer at tale med et “ægte menneske” er en app-løsning til din iPhone nok ikke det optimale. Omvendt, kan de klare sig med en intelligent, teknisk løsning, kan der også siges meget godt om dette.

Pris på telefonpasning

Penge er ikke alt, men alligevel en vigtig faktor. Jo mere forkromet din telefonpasningsløsning skal være, jo mere kan du forvente, at du skal betale ved kasse 1. Du vil gerne have den forkromede løsning, men har ikke midlerne til at betale den. Det kan ofte betyde, at du må gå på kompromis med dine ønsker.
Hvordan er prisen skruet sammen? Er det et totalbeløb, et beløb pr. modtaget opkald eller måske noget helt tredje. Ved at kende dit typiske behov, kan du få den løsning, der økonomisk bedst hænger sammen.

Fleksibilitet

Dit behov for at få passet dine telefoner kan variere meget. Skal det være sådan, at du har fast telefonpasning eller bare en gang i mellem, når du er optaget til anden side.

Kan du, hvis der opstår perioder med ekstraordinært mange/få opkald justere din løsning. Og hvad kræver det? Et opkald eller et tryk på en knap?

Når du har svarene på disse spørgsmål, kan du finde den løsning, der passer til dig.