Næste år vil Apple lancere tre nye iPhones med forskellige skærmstørrelser. Den ene vil blive som den nuværende iPhone X med en skærm på 5,8 tommer. Derudover vil der kommer to større udgaver på 6,5 tommer og 6,1 tommer. Det mener analytikeren Ming-Chi Kuo fra KGI Securities.

Kuo mener at alle tre modeller vil få skærm til kant med samme udskæring i toppen med plads til TrueDepth-kamera som i den nuværende iPhone X. Til gengæld vil der være forskelle i både den valgte skærmteknologi og i opløsningen.

De to iPhones på 5,8 tommer og 6,5 tommer vil få OLED-skærmteknologi med den samme eller højere opløsning som iPhone X har. iPhonen på 6,1 tommer vil få en lavere opløsning og LCD-skærm som vi kender det fra tidligere iPhones. Årsagen til dette er at denne iPhonen vil være målrettet et lavere prissegment. I USA vil det være i størrelsesordene $649-749 det vil sige en anelse lavere end det iPhone 8 koster i dag.

Den eneste større forskel på de to OLED-modeller vil være størrelsen. Kuo kommer ikke med et bud på hvilken pris de lander på.