Den kommende iPhone 8 bliver måske forsinket til oktober eller endda november. Det skriver Economic Daily News efter at have talt med kilder i Apples logistikkæde. Årsagen til at Apple måske vil afvige fra den normale september-lancering er at producenterne har tekniske udfordringer med lamineringsprocessen i skærmen samt udfordringer i forhold til integrationen af en 3D-sensor i front-kameraet.

Det skal noteres at der er tale om ren spekulation baseret på de ordrer som visse underleverandører modtager på passive komponenter til den kommende iPhone. Der kan være mange andre årsager til at en given virksomhed ikke modtager ordrer i samme temper som de plejer forud for en ny iPhone. Det mest oplagte er at Apple har valgt at sprede ordrerne på flere producenter.

Det er set før at Apple har annonceret et nyt produkt, som først kommer i regulært salg flere måneder senere. Det skete for eksempel med den første iPhone og den første udgave af Apple Watch. Når vi taler om veletablerede produkter plejer Apple dog at have så meget styr på det at forsinkelser undgås. Stort set hvert år hører vi rygter om at iPhonen er forsinket uden at det holder stik, så vi skal nok heller ikke lægge for meget idet denne gang.

Indtil videre er september stadig det est sandsynlige.