Se her hvordan du skifter simkortet på din iPhone. Du skal enten bruge den lille dims, der følger med nogle iPhones eller en helt almindelig papirclips, som du folder ud.

Find din model nedenfor, og følg illustrationen. På de første tre generationer af iPhonen sidder simkortholderen i toppen, mens den på iPhone 4 og nyere sidder på siden. Find det lille hul og stik papirclipsen ned i det og tryk indtil holderen hopper op. Der skal trykke ret hårdt - overraskende hårdt. Bare rolig, sådan skal det være. Den kan hjælpe at bukke papirclipsen lidt, så man nemmere kan trykke på den.

Når kortet skal i igen, så sørg for at det vender på samme måde, som da du tog det ud. Det kan kun sættes i på én måde. Sørg også for at selve simkortholderen vender den rigtige vej. Den skal være forholdsvist nem at skubbe på plads. Er den ikke det, så tjek, at du har vendt den rigtigt.

Sådan skifter du simkort på en iPhone med simkort i siden

Her er en oversigt over, hvordan du skifter simkort på de forskellige iPhone-modeller, hvor simkortet sidder på siden af telefonen. Dette gælder iPhone 4 og iPhone 4S, iPhone 5 og iPhone 5s samt iPhone 6, iPhone 6S og iPhone 7. Det gælder også iPhone 6 Plus, iPhone 6S Plus og iPhone 7 Plus.

Foto: Apple

Sådan skifter du simkort på en iPhone med simkort i toppen

Her er en oversigt over, hvordan du skifter simkort på de forskellige iPhone-modeller, hvor simkortet sidder i toppen af telefonen. Dette gælder den originale iPhone samt iPhone 3G og iPhone 3GS.

Foto: Apple

Artiklen er ajourført i november 2016.