Begge de to nye store iPhone bliver lanceret samtidig, skriver erhvervsavisen Bloomberg. Produktionen af både 4,7 og 5,5 tommer modellerne skulle således starte i næste måned. Dette passer fint med, at Foxconn lige nu er i gang med at hyre 100.000 ekstra folk til deres iPhone-fabrik.

Der har ellers værer en del rygter fremme om, at den største af de to nye iPhones først ville komme nogle måneder senere end den anden. Forklaringerne har været lidt forskellige, men produktionsproblemer med den nye stor ukendt enhed, der er mere kompleks at producere har været nævnt flere gange. Dette nævnes også denne gang som årsag til at der ikke vil blive produceret så højt en antal til at starte med, men altså nok til at den kommer til salg. Det er ganske enkelt vanskeligt at effektivisere samleprocessen tilstrækkeligt sammenlignet med den lidt mindre iPhone.

Rygterne omkring iPhone 6 har efterhånden fundet konsensus om, at der i hvert fald kommer to store iPhones med skærme på 4,7 tommer og 5,5 tommer. Om der også kommer en iPhone 6 med en skærm i de nuværende 4 tommer er lidt usikkert. I alle fald forventes det, at de nye iPhones bliver lanceret til efteråret.