De dage, hvor en badevægt bare var en badevægt, er overstået for længe siden. I dag er det ikke nok, at man lige kan se, hvor meget byturen kostede på kiloskalaen. Folk vil vide mere. Derfor kan du også, blandt andet på denintelligentekrop.dk, købe en badevægt, der fortæller hele historien.

Mere end en badevægt

Det er meget godt at kende ens kampvægt, men skal der mere til, er Withings WiFi kropsanalyse & badevægt et godt bud på hvordan det gøres. Selvfølgelig kan den fortælle, hvor meget du vejer. Det er der ikke den store videnskab i. Ud over det, kan den fortælle dig om din kropssammensætning og dit BMI-tal i sig selv giver ikke hele sandheden. Det er også vigtigt at kende kropssammensætningen. Hvor meget er fedt og hvor meget er muskler? Det er ikke altid, at det er sjovt at kende det resultat. Det er dog ret godt, når man gerne vil styrke sin krop. Muskler vejer, som bekendt mere end fedt. Derfor kan en vægtforøgelse være en god ting, mens et vægttab kan være en skidt ting.

Analyser din udvikling med din iPhone

Hvis du hellere vil vide end tro, at du er på rette spor, er der også hjælp at hente. Resultaterne overføres til din iPhone, så du kan følge med i udviklingen. Du kan måske se, at det altid går galt om fredagen, hvor der er morgenmad på arbejdet og en gå-hjem-genstand.

Sværere at gemme sig

Med de muligheder, som moderne teknologi tilbyder i dag, er det svært at gemme sig. Efterhånden kan alt måles, vejes og analyseres, for derefter at blive overført til overskuelige grafer og forklaringer på din iPhone.
Du kan selvfølgelig vælge at lade være med at købe disse hjælpemidler, hvis du ikke vil kende svarene og indsatsmulighederne.

Også plads til sjov og ballade

Den nye teknologi giver os muligheder, som vores forældre og bedsteforældre ikke havde. Alt kan strømlines, effektiviseres og blive rettet ind til højre. Lidt som med badevægten. Heldigvis er der også plads til tant og fjas. Så du indlægget om at lave små animationer til dine venner her på sitet? Hvis ikke, så skulle du tage et kig, når du er færdig med badevægten og analysen…