Tilbehør til Apple er altid prissat meget højt. For eksempel koster en original iPhone oplader flere hundrede kroner, imens en uoriginal kan findes til under 100 kroner. Det er måske de færreste der rent faktisk køber originalt udstyr til Apple netop på grund af de meget høje priser.

Derfor er priserne på Apple produkter altid lige høje på tværs af forhandlere

Årsagen til at du meget sjældent finder Apple på tilbud, er at Apple sætter indkøbspriserne meget tæt på udsalgspriserne. Det betyder at hvis Apple forhandlere skal lave tilbud på Apple produkterne, så skal det være med et andet incitament end at tjene penge. Det kan for eksempel være for at tiltrække en masse kunder til ens butik i håb om, at de så køber en masse produkter, hvor fortjenesten er høj.

Skal man købe en uoriginal eller en original oplader

Problemet med de uoriginale opladere er at det ofte kan være svært at finde nogle i ordentlig kvalitet. Der er en ting du kan gøre for at sørge for at din næste iPhone oplader er i højeste kvalitet, og det er at sikre at den er MFI certificeret. Helt konkret er MFI et Apple licens program. Kabler som er MFI godkendte er i højere kvalitet og de har gennemgået et MFI program og en MFI certifikations proces.

Hvis din uoriginale iPhone oplader ikke er MFI certificeret

Udover at du er sikret et produkt i en højere kvalitet ved at vælge en uoriginal iPhone oplader som er MFI certificeret, så undgår du også at din Apple enhed afviser dit kabel. Et uoriginalt kabel, som ikke er MFI certificeret, vil nemlig give beskeden "Dette kabel eller tilbehør er ikke godkendt og virker muligvis ikke med denne iPhone". Dette vil i de fleste tilfælde resulterer i at din iPhone ikke vil blive opladt eller at den ikke kan synkronisere data med din computer.