I går fejrede amerikanerne Thanksgiving. Det er en af de største helligdage i landet, og minder på mange måder om vores juleaften. Her er man traditionelt sammen med familien og spiser kalkun. Fredagen efter Thanksgiving er fridag eller sygedag., og den har efterhånden udviklet sig til årets største shoppingdag også kaldet Black Friday. Det er her julesalget skydes i gang og de fleste butikkerne har rigtig gode tilbud, der kun gælder denne dag.

Selvom vi i Danmark ikke fejrer Thanksgiving, har butikkerne taget den efterfølgende shoppingdag til sig. Det kan man mene om hvad man vil, men det er i hvert fald efterhånden blevet en tradition at vi også i Danmark markerer Black Friday med gode tilbud.

Det gør Apple imodsætning til sidste år også - og nu er vi fremme ved pointen. Hos Apple får man i år et gavekort med, når man købet noget. Det vil sige, at man køber varen til fuld pris, men altså får et gavekort med på op til 1.000 kr uden beregning. Jo mere man køber for, desto større et gavekort får man. Tilbuddet gælder ikke Apples nyeste produkter, men dem i andet geled.

Se Apples Black Friday-tilbud her: Black Friday shopping event