Din iPhone er en af dine kæreste ejendele. For det første har den kostet en mindre formue, og for det andet indeholder den en lang række apps, som du vil have svært ved at klare dig uden. Det er derfor en selvfølge, at du gerne vil passe så godt på din iPhone som muligt. En måde at gøre det på er at anskaffe sig et af de mange smarte mobil covers til iPhone 7, iPhone 8 eller iPhone X. Med et cover undgår du, at din mobil får ridser og skrammer, og den overlever også bedre at blive tabt.

Det dækker forsikringen

Din indboforsikring dækker i mange tilfælde, hvis din iPhone får en skade. Den dækker altid, hvis mobiltelefonen skades i en brand eller et færdselsuheld, men der er også mange scenarier, hvor forsikringsselskaberne vil afvise at erstatte din mobiltelefon. Du skal for eksempel ikke regne med at få erstatning, hvis dit kæledyr vælter mobiltelefonen på gulvet, eller hvis der kommer støv, sand eller savsmuld i den. Taber du telefonen på gulvet, gaden eller i toilettet, dækker forsikringen kun, hvis du har en udvidet forsikring. Det kan derfor betale sig at købe gode covers, som ikke bare beskytter din mobiltelefon, men også din pengepung.

Et godt cover

Tænk over, hvordan du bruger din mobiltelefon. Hvis du er håndværker eller fører et meget aktivt liv, bør du vælge covers, som ikke bare er robuste, men som også er vand- og støvtætte. Så kan din iPhone holde til lidt af hver. Hvis du tit tager i byen, til festival eller et andet sted, hvor du ikke har lyst til at slæbe rundt på en taske, kan covers med flere funktioner være et godt valg. Du kan for eksempel få mobil covers med plads til både penge og kreditkort. Hvis du træner meget, skal du vælge et cover, der er beregnet til det. Så kan du tage din iPhone med på armen under løbeturen uden at frygte at tabe den. Og hvis du egentligt bare vil have, at din iPhone skal se godt ud, er der masser af lækre covers at vælge imellem.

Covers forebygger

Det kan sagtens betale sig at købe gode mobil covers til iPhone 7, iPhone 8 og iPhone X. De typiske skader på mobiltelefoner kan være svære at reparere, men mange af skaderne kan forebygges med gode mobil covers.