Apple har udsendt den fjerde beta af iOS 11.2. Blandt de nye ting i iOS 11.2 er lancering af Apple Pay Cash, TV-app i Norge og Sverige, en ny startanimation for Live Fotos-effekter, redesignet kamera-emoji og en ny mulighed for at styre Apple TV-indhold i Kontrolcenter. Betaen retter desuden den fejl der fik iPhones lommeregner til at regne forkert.

Apple har også tilføjet popup-beskrivelser af hvordan knapperne for Wi-Fi og Bluetooth fungerer i det nye kontrolcenter. Funktionen blev lavet om med frigivelsen af iOS 11, hvilket har forvirret mange brugere. Specielt fordi den nye funktion ikke er beskrevet ordentligt i iPhones indstillinger.

Det lader desuden til at Apple med iOS 11.2 lancerer hurtigere trådløs opladning til iPhone X og iPhone 8. Førhen var trådløs opladning begrænset til 5W nu er grænse 7,5W, hvis man har en trådløs oplader. der undersstøtter dette.

En af de ting Apple havde stillet i udsigt i iOS 11 men som ikke nåede at komme med i den endelige udgave er iCloud Messages. Der er derfor en mulighed for at det finder vej i en af de kommende betaudgaver af iOS 11.2.

iOS 11.2 beta 4 er tilgængelig for registrerede udviklere og deltagere i Apples åbne betaprogram. Den endelige frigivelse sker formodentligt inden for et par uger.