Apple har frigivet den tredje betaudgave af iOS 11.1. Det sker tre uger tid efter den officielle frigivelse af iOS 11, der bød på mange nyheder og ændringer.

Blandt nyhederne i 3. beta er løsningen på en fejl der har eksisteret siden lanceringen af iOS 11. På de store iPhones kan man berøre hjem-knappen let to gange hurtigt efter hinanden. Denne manøvre flytter indholdet fra toppen af skærmen og ned på midten. Siden iOS 11 har man dog ikke kunnet aktivere ens notifikationer fra midten af skærmen som har ellers har kunnet tidligere. Denne fejl er blevet løst i den 3. beta.

I 2. beta kom muligheden for at skifte apps via 3D Touch i kanten er skærmen tilbage. Funktionen blev introduceret i iOS 9 men forsvandt igen i betaudgaverne forud for lanceringen af iOS 11. Ifølge Apple var der nogle problemer med funktionen, som de lovede ville komme tilbage. Det er så sket nu, hvilket sikkert vil glæde mange.

Derudover indeholder betaen understøttelse af 56 nye emojis samt en række andre småændringer eller justeringer.

Flere af de ting Apple havde stillet i udsigt i iOS 11 nåede ikke at komme med i den endelige udgave. Det gælder eksempelvis muligheden for at overføre penge til andre via Apple Pay samt understøttelse af iCloud i Beskeder. Der er derfor en mulighed for at disse ting finder vej i de kommende betaudgaver af iOS 11.1.

iOS 11.1 beta 3 er tilgængelig for registrerede udviklere samt deltagere i Apples åbne betaprogram.