Hjem Fora iPhone WI-FI Netværk via Iphonen

Dette emne indeholder 0 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  Morten 8 måneder, 2 uger siden.

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #130281

  Morten
  Medlem

  Hej, jeg har en problemstilling her, som jeg håber nogle kan hjælpe mig med.

  Da jeg er overgået til kun at bruge min Iphone som router, så vil jeg udvide dette netværk med henholdvis en Airport Express og en Airport Extreme.

  Det "sjove" er, at jeg ikke kan få lov til dette, hverken at oprette et nyt netværk eller udvide mit netværk på apparaterne.

  Når jeg via Airport værktøjet prøver på at udvide netværket til bare Airport Express, så køre det helt normalt, indtil den til sidst melder fejl og dannelsen mislykkedes. Expressen bruger jeg til, at streame musik.

  Airport Extreme er endnu mere umulig, at opsætte, den beder simpelthen om et Ethernet kabel til internettet under opsætning, men jeg ønsker jo bare, at forstærke og udvide mit eksisterende trådløse netværk.

  Min ønske opsætning er trådløst at forbinde sådan her: Iphone - Airport Extreme - Airport Express.

  Kan det virkeligt passe. at bare fordi netværket/routeren, har sit udgangspunkt i ens Iphone 8, så kan man ikke udvide og bruge dette som et ganske normalt WI-FI netværk, eller er der nogle af jer kloge mennesker derude, som måske har en fidus eller et fif til hvad man kan gøre?

  Det skal lige siges, at forbindelsen, og netværket via Iphonen fungere fint når det køre direkte til Apple-TV, Imac og min Ipad, så det kan undre, mig, at det er så genstridigt eller umuligt, at opsætte til Airport enheder, så jeg kan få en udvidet rækkevidden med mere.

  En anden ting er, at når man bruger internetdelingen via Iphonen til Ipad´en osv. og så ikke har brugt forbindelsen i et style tid, så hopper forbindelsen af igen, og man skal hen, at genaktivere forbindelsen ved, at slå delingen fra og så til igen, og dette tror jeg også, jeg vil kunne undgå, hvis jeg kunne få netværket koblet op på en af Airport enhederne.

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.