Hjem Fora Apps T9 til iPhone ?

Tagget: 

Dette emne indeholder 14 svar, har 10 stemmer og blev senest opdateret af  Hissi 8 år, 11 måneder siden.

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 15 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #58991

  Calvin
  Medlem

  <p>Hej</p>
  <p>Findes der et programmer eller noget andet så mange kan bruge telefon tastaturet (talene 1-9) til at skrive smser med ?</p>
  <p>Sådan som man fx gør på nokia ?</p>
  <p>mvh</p>
  <p>Calvin
  </p>

  #67004

  mikkelpf
  Medlem

  Det gør der helt sikkert, men hvorfor vil man foretrække det frem for tastaturet ?

  #67005

  herlow
  Medlem

  Fart!
  Det går da hurtigere med T9 end qwerty

  #67006

  jonaskp
  Medlem

  herlow: Seriøst? Har du prøvet at skrive på et T9 på en Touch-telefon?

  Jeg kan godt se argumentet for at T9 med almindelige taster kan være hurtigere, men på en Touch tastatur forstår jeg det simpelthen ikke. Jeg synes næsten jeg skriver ligeså hurtigt på min iPhone som jeg har gjort på min tidligere telefon.
  Men de Touch-telefoner jeg har oplevet med T9, har det bare virket vildt underligt.

  #67007

  mikkelpf
  Medlem

  Hmm, jeg skriver dobbelt så hurtigt på iphonen i forhold til min tidligere nokia. Jeg ville aldrig gå tilbage. Faktisk fik hastigheden lige en tand mere efter 3.0 hvor der kom æøå direkte på tastaturet.

  #67008

  Martin Wolsing
  Keymaster

  Det er vel et spørgmål om tilvænning. Det er klart at i starten vil det gå langsommere på iPhonen end T9, men jeg holder på at man med iPhonen kan komme til at skrive væsentligt hurtigere end med T9 med lidt øvelse.

  Jeg har i hvert fald aldrig skrevet så hurtigt.

  #67009

  Simon Mühl
  Medlem

  enig med Martin. når man har vendet sig til det, går det rigtig hurtig :)

  #67010

  Morten K
  Medlem

  Benytter i jer så af liggende eller stående, når i skriver sms/mails osv...??

  Jeg har endnu ikke en iPhone selv, men af hvad jeg har prøvet, synes jeg ikke jeg rigtig kunne ramme med tommelfinger skrivning i alm stående. Ramte fint nok hvis man holder iPhonen i den ene hånd og så trykker med pegefingeren med den anden hånd. Men i liggende må det være muligt at bruge 2 tommelfingre, har jeg dog ikke haft mulighed for at prøve endnu...

  #67011

  Hissi
  Medlem

  @wuk

  Det handler bare om at lære at stole på ordbogen, hvis du bare skriver derud af så retter den ofte hvis du lige har ramt forkert.

  Skal jeg skrive lange beskeder kan jeg godt finde på at ligge tastaturet ned, ellers skriver jeg bare med den normalt med 2 tommelfingere, som der bliver sagt er det en tilvænningssag, men kan ikke se hvordan T9 kan være hurtigere end et iphone tastatur, når man først har lært at bruge iphone...

  #67012

  Morten K
  Medlem

  Ja ordbogen er faktisk fin for det meste, men jeg fandt aldrig ud af hvordan man gjorde hvis man nu havde skrevet rigtigt, men ordbogen mente det skulle være et andet ord... Så trykkede jeg space og så skrev den ordbogens ordforslag i stedet for mit... Ihhh altså :) Men skal nok bare lege lidt mere med sådanne detaljer, går jeg ud fra.

  #67014

  Charlotte
  Medlem

  Til Wuk: Du skal bare trykke på tekstlinien for at bekræfte at DIT ord er korrekt.

  Iøvrigt synes jeg at det er vildt fedt, at når man har skrevet et ord og Iphonen foreslår noget andet, men at man så bekræfter at sit eget er ok, så "husker" den det, og næste gang det samme ord skrives, foreslås det jeg brugte! Det er sgu da for vildt. På min gamle Nokia, foreslog den altid Øje, når jeg ville skrive Ole, og vores datter som hedder Rikke kom altid til at hedde Pille - men det kan Iphonen godt finde ud af. Desuden gad jeg absolut ikke at skrive SMS'er på Nokiaen - jeg er af den gamle skole og vant til at bruge qwerty tastatur med en hastighed på 220 (fejlfri)anslag pr. minut - når jeg sms'ede på nokiaen vil jeg tro at jeg nåede 220 i timen...! Qwerty tastaturet var faktisk den eneste grund til at jeg skiftede til Iphonen - at jeg så efterhånden har tabt kæben op til flere gange af benovelse er en helt anden historie!

  #67015

  Morten K
  Medlem

  @ Charlotte

  He he, godt skrevet, og tak for tippet :)

  #67023

  sdam
  Medlem

  Lige præcis det med huske tidligere indtastninger er meget normalt, ihvertfald på alle telefoner jeg har rørt, men enig den er meget hurtig at skrive på når man har lært det, det eneste problem, er den ikke altid kan følge med ;)

  #67029

  Calvin
  Medlem

  Hej igen

  Jeg prøver lige igen - Hvis der findes et T9 tastatur-program til Iphonenen - hvad hedder så sådan et og hvordan installere man det ?

  Jeg kan se der findes en del meninger om dette og det er jo smag og behag.

  #67031

  Hissi
  Medlem

  @calvin

  Hvis du lige tager et søg i forummet så ser du hurtigt at dette emne har været oppe at vende andre gange :) Men for lige at give dig et svar så findes der ikke noget T9 tastatur til sms, så vidt jeg ved. Jeg tror også det er derfor der ikke har været noget klart svar på dit spørgsmål :-)

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 15 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.