Hjem Fora Apps Safari virker ikke

Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  stasiu 7 år, 6 måneder siden.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #60188

  stasiu
  Medlem

  <p>Hej Jeg har de sidste 4-5 dage oplevet at min safari browser på min iphone virker ikke - den er meget langsom og vil ikke læse nogle sider, kan kun lukke for den. Internettet og alle andre applikationer virker fint, både WIFi og mobil net.<br />
  Kan man opdatere selve Safari eller gøre et eller andet??
  </p>

  #70826

  KK
  Medlem

  Har du haft genstartet din iphone?

  #71023

  Jeg oplevede problemer med min Safari browser tidligere i dag. Mit problem var at Safari ikke gad og åbne en "ny side". Den frys og stod helt stille. Men problemet var blot at den var på Edge netværket og det på daværende tidspunkt var for langsomt, og signalet var meget ringe da jeg var ude omkring nogle små flækker fordi jeg kørte i bus. Problemet forsvandt med det samme jeg kom hjem på mit Wi-Fi netværk igen. Så evt skift til 3G netværket eller din Wi-Fi forbindelse, så skulle det virke igen :)

  Hvis du allerede kører på en af de to nævnte forbindelser, så prøv at lukke alle de sider du har åbent i Safari, og så gå ind i indstillinger --> Safari og så slet "historie, cookies og buffer". Dette hjælper også som regel. Hvis dette hellere ikke virker, så prøv at slukke for din Iphone og tænd den igen. Dette har alle mobiler godt af en gang imellem :) Håber dette hjælper dig :)

  #75562

  stasiu
  Medlem

  Hej folk, glemte at sige tak for hjælp :) man skulle blot slukke og tænde for iphonen så virkede det hele igen, man skal åbenbart give lidt pause til iphonen en gang i mellem.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.