Hjem Fora Off Topic Philips Hue standard setting.

Dette emne indeholder 6 svar, har 4 stemmer og blev senest opdateret af  Martin Wolsing 3 år, 1 måned siden.

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #114121

  gotskov
  Medlem

  Jeg ved at der er en masse Philips Hue brugere herinde, så jeg håber I kan hjælpe med et par spørgsmål, som jeg ikke har kunne finde svar på andre steder. Om end så kun modstridende svar.

  Jeg ved at en HUE pære kan tændes og slukkes ved hjælp af vægkontakten. Men kan man lave en standard indstilling til hver pære, som benyttes hver gang pæren tændes? Altså uafhængigt af hvad pære "viste" sidst den var tændt?

  Uddybning. Vores spisebord lampe skal kunne tændes og slukkes på væggen. Den skal have hvidt lys med hvad der svarer til 40-60 watt. Hvis man om aftenen har haft pæren til at lyse rødt med 10 watt, så skal den efter at have være afbrudt på væggen, igen være hvid med 40-60 watt, når den tændes igen. Er det muligt?

  Min plan er at købe en brugt bridge på DBA og en enkelt pære. Det skulle fungere sammen, ik sandt?

  Nogen der kan fortælle mig om forskellen på bridge gen1 vs gen2?

  #114122

  Murats
  Medlem

  Hej.

  Hvis som du siger, sætter det røde lys på. Slukker og tænder for pæren fra stik kontakten, så lyser den som en helt alm pære. Dvs standard indstillingen er, som en helt alm pære.

  Forskellen på gen 2´eren er, at den kan virke med siri. Dvs du kan bede siri om at slukke tænde lyset osv..

  #114124

  Martin Wolsing
  Keymaster

  Helt rigtigt hvad Murats skriver. Jeg vil bare supplere med, at man ikke selv kan sætte en standardfarve, det er den Philips har valgt. Dvs. man kan ikke for eksempel sætte grøn til at være den farve der skiftes til ved sluk på kontakten.

  #114125

  gotskov
  Medlem

  Super, tak fro input.

  #114169

  I.ph
  Medlem

  Gad btw. godt se en afstemning eller lignende hos jer som har haft HUE i et års tid eller mere...
  Kan det anbefales eller er det mest bare legetøj, som i dagligdagen ikke gøre storre nytte..

  #114172

  Murats
  Medlem

  Man kan leve uden, men det kan man også med ligeså mange andre ting.
  Jeg bruger mit hver dag, de små ting som der kan gøre min hverdag nemmere vil jeg gerne betale for. Jeg bruger min bla. til at sætte lyset til at tænde om morgenen, så det simulere at solen er stået op. Det giver mig et psykologisk boost, så dagen lidt nemmere især i denne årstid. Samt muligheden for at kunne dæmpe lyset når det er nødvendigt, det bruger jeg også meget. Man kan bruge det til meget mere, men de nævnte funktioner er hvad jeg bruger den til.

  Nu er der også kommet en version 2 af bridgen (den enhed der styre lyset) det betyder, at man nu kan styre lyset med Siri, hvis man har Apple Watch giver det meget fede muligheder for at kunne styre lyset ved stemmens kraft. Eller bare generelt alt hvad der køre Siri.

  #114188

  Martin Wolsing
  Keymaster

  Helt enig med Murats.

  Farverne anser jeg dog som overflødige. Det er fint med forskellige gule og hvide nuancer, men rødt og lilla lys bruger jeg ikke til andet end når jeg skal vise folk, at jeg kan styre mit lys med iPhonen.

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.