Hjem Fora Mac Mac software

Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Poul A 1 år siden.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #129837

  Hej.

  Jeg har for nyligt installeret den nye version af MacOS - High sierra på min macbook pro fra medio 2012. Nu oplever jeg dog flere problemer med den på trods af at der sidenhen er kommet softwareopdateringer til denne. Nu er jeg efterhånden ved at være så godt og grundigt træt af det, at jeg simpelthen overvejer at smide computeren ud af vinduet fra 4. sal haha. Nu er det måske kun småproblemer, men blandt andet kan jeg eksempelvis ikke bruge den til at spille de få spil længere, som jeg nu engang gør (CS:GO blandt andet).

  Så mit spørgsmål går på - uden at være sikker på om det går imod reglerne for sitet - er det muligt at nedgradere software, så jeg igen kan få MacOS El Capitan (som var min seneste opdatering) eller blot Sierra for den sags skyld. Jeg har forsøgt at hente MacOS El Capitan på App store igen, men det kan jeg naturligvis ikke få lov til, da jeg nu har en nyere opdatering.

  Selv har jeg tænkt på, om det er muligt at downloade Sierra fra en jeg kenders mac over på en ekstern harddisk for derefter at slette High Sierra på denne. Er det muligt at få Sierra fra en anden Mac over på denne?

  Mvh.
  En frusteret mac-bruger i øjeblikket :d

  #129881

  Poul A
  Medlem

  Hvis du i Appstore vælger "købt" skulle du kunne se tidligere versioner af OSX eller MacOs, som det hedder nu.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.