Hjem Fora Forslag Forslag til redesignet iPhoneguide

Dette emne indeholder 27 svar, har 10 stemmer og blev senest opdateret af  Martin Wolsing 5 år, 4 måneder siden.

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 28 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #104991

  Martin Wolsing
  Keymaster

  Jeg overvejer at give iPhoneguide og de tre andre sider et grundigt eftersyn. Jeg har en del planer/muligheder, men vil også give alle jer brugere/læsere muligheden for at komme med forslag til hvordan siderne skal se ud/fungere i fremtiden.

  Alle forslag og kommentarer er velkomne. Jeg vil ikke love, at jeg kan svare eller kommentere på det hele, men alt bliver noteret.

  Hvilke funktioner kunne i tænke jer? hvordan skal siden se ud? Er der noget i savner? Så er det nu, i skal komme frem med det. Stort som småt er velkomment.

  Jeg vil lade mine egen ideer forblive uskrevet, så jeg ikke påvirker jeres ideer.

  Betragt dette som en brainstorming, hvor selv de vildeste ting kan komme på bordet. HOld jer ikke tilbage.

  På forhånd tak.

  /Martin

  #104993

  Heimdal
  Medlem

  Hej Martin,

  så må du gerne fortælle hvad du vil opnå med et nyt design og nye funktioner. Er selv grafisk designer, og arbejder daglig med grafisk kommunikation.

  Ros herfra - synes din site er meget overskuelig, flot og brugervenlig.

  Mvh

  #104994

  Clausen
  Medlem

  Det ville være fedt hvis forum var bedre integreret. Lige nu er det jo bare en af kategorierne i topbaren.

  #104996

  Martin Wolsing
  Keymaster

  @heimdal

  Tak. Overskuelighed og brugervenlighed er også nogle af nøgleordene.

  Min store plan er at få integreret de fire forskellige sider bedre, så indholdet ikke er spredt så meget. Dvs. få en side der er mere levende, også selvom der ikke lige er noget om Apple TV i 5 dage.

  Som det er i dag skriver vi fx. om apps på både iPhoneguide og iPadguide. Ofte virker appsne på begge enheder, så det giver i virkeligheden ikke mening af dele det op på den måde. Andre gange er det svært at placere en artikel på én side frem for en anden.

  Jeg kunne i princippet bare smække siderne sammen og fortsætte med samme design og funktionalitet som nu. Jeg tror dog, at det kræver en bedre struktur, da der pludselig bliver mere indhold, der kæmper om opmærksomheden.

  En af pointerne er, at sørge for at indholdet får lidt længere levetid, så folk der ikke kommer her hver dag, også kan se det enormt spændende jeg skrev om i sidste uge.

  En anden pointe er at prioritere stoffet bedre, så det ikke bare præsenteres kronologisk. De fede ting skal have mere opmærksomhed, og de mindre fede mindre.

  @clausen

  Kan du uddybe det lidt mere?

  @alle

  I må meget gerne komme med eksempler på nyhedsmedier, der fungerer godt eller har et fedt design man kan lade sig inspirere af.

  #104998

  gotskov
  Medlem

  Søge funktion i forummet er et must. Det mangler virkelig.
  Desuden oplever jeg flere gange problemer med at logge ind. Ved ikke det er mig der er noget galt med eller om det er generelt.

  #104999

  Heimdal
  Medlem

  Hej igen Martin,

  ja, der er en repetition, men jeg ville ikke smække det hele sammen. Som brugere, kan man vælge - og du byder på nogle alternativer.

  Så er måske problemet større med update? Nye artikler og input. Det savner jeg, fordi, jeg læser det samme, uanset om jeg vælger "nyheder" eller "forside". Det kan måske smækkes sammen, så at du kun har én "forside" eller én "nyheder"? Altså, drop en af dem.

  Mvh

  #105003

  Martin Wolsing
  Keymaster

  @heimdal

  "Nyheder" er en kategori på linje med "Apps". Dvs. at Forside og Nyheder kun er ens i de situationer, hvor der ikke er artikler fra de andre kategorier på forsiden.

  Men jeg forstår din pointe, og det er taget til efterretning.

  @gotskov

  Det kan jeg love kommer med 100% sikkerhed - måske endda jeg begynder på den store tur.

  Ang. log in, så skyldes problemerne netop af det hele er spredt på 4 domæner. Jeg anvender et hack, for at få det til at virke, men det gør det ikke altid 100%.

  #105004

  Heimdal
  Medlem

  Hej igen,

  tror du bliver nød til at definere "Dvs. få en side der er mere levende". Hvad er "levende" i din terminlogi eller opfatning?

  Savner du mere gang (spørgsmål/svar) i Forum eller drejer det sig om noget helt andet?

  Mvh

  #105005

  Martin Wolsing
  Keymaster

  @heimdal

  Det er ikke så meget forum, som det er alt det andet. onx.dk er et godt eksempel. Her sker der ikke så tit noget, fordi der bare ikke er så meget at skrive om. Derfor kommer siden nemt til at virke lidt død i det. Jeg tænker, at hvis man slå det hele sammen, så sker der generelt lidt mere, fordi det hele ikke skal fordels på 4 forskellige sider.

  Og hvad når Apple lancerer iWatch? Skal jeg så oprette iWatchguide.dk? ;-) Og hvad med i dag, hvor skal nyhederne om iWatch placeres? Jeg placerer dem på iphoneguide.dk, i mangel af bedre.

  Jeg er mere og mere blevet af den opfattelse, at det er en bedre ide, at slå det hele sammen (men selvfølgelig alligevel sørge for en overskuelighed for dem, der eksempelvis kun vil læse om iPaden.

  Berlingske følger strategien om adskilte sider: b.dk, Business.dk Sporten.dk etc. Mens Politiken mere følger ideen om en sektionsopdelt enkelt.side (næsten). Så begge dele bliver brugt. Jeg ved bare, at det er svært at integrere fire sider ordentligt med hinanden i det nuværende setup.

  #105007

  Martin Wolsing
  Keymaster

  Men nu ville jeg egentlig gemme mine egne planer, for i stedet at høre lidt om hvad i andre synes.

  #105008

  Heimdal
  Medlem

  Ja, og se mig som bruger af dit site, måske er der andre der har nogle gode input, men jeg har ingen problemer med at følge med i din nuværende opsætning.

  Igen, hvad vil du opnå? Gode inputs kommer fra, et ønske om en specifik forestilling, ellers kan du ikke få avancerede svar (tror jeg).

  Beskriv gerne "dine planer", så at vi brugere kan forholde os til det - konstruktivt.

  Mvh

  #105030

  hembo
  Medlem

  Bare for lige at få dette af mit bryst :-) mulighed for at lægge billeder i forum, eller bare et enkelt billede pr post - det vil i mange tilfælde gøre det meget lettere at hjælpe fok, og det er irriterende at skulle lægge et billede på et eksternt site for derefter at linke til det - det afholder ofte mig fra at hjælpe.

  Jeg kan sagtens se ideen med at kombinere alle iGadgets under et tag, både for at sikre at underkategorier eller "knap så mainstream"-ting som ATV ligger stille hen i dagevis, samt at du slipper for at oprette endeløse baner af domæner efterhånden som Apple bliver mere og mere hittepåsomme.

  Du skal bare passe på at der kan sorteres/filtreres i artiklerne, så os der af og til kan være væk i nogle dage, ikke drunker i nyheder og derved misser noget der kunne være interessant.

  På den anden side kan du jo starte men at lægge samtlige domæner under en hat og så stadig have topbaren til at vælge kategori - f.eks. går jeg altid ind på iphoneguide lige meget hvad jeg vil se og vælger derefter Mac/iPad/ATV hvis det er det jeg vil læse - og så er der ingen grund til flere domæner.

  pssst, så skulle du næsten få alle i.......dk siderne til at redirekte til en ny hovedside, f.eks. iGuide.dk :-)

  #105032

  Martin Wolsing
  Keymaster

  @hembo

  Det er noget i den stil, jeg regner med. Dvs. at man også i fremtiden vil kunne gå ind på iPadguide.dk. Man vil så bare blive ledt til en underside på den nye side, med iPadnyheder.

  i praksis vil der ikke være den store forskel på nu, bortset fra at forsiden vil få mere blandede nyheder.

  #105086

  mrsk
  Medlem

  En lille teknisk detalje som måske ikke hører hjemme her, men i Forum under de seneste 15 indlæg kunne jeg godt tænke mig at emnerne/linket på en eller anden måde kunne fremstå som "Læst" eller "Ulæst".
  Måske noget med 'greyed out' eller hvad ved jeg.
  Som det er nu, skal jeg åbne linket igen for at se om der er kommet nye svar. Hvis I forstår hvad jeg mener.

  #105087

  Martin Wolsing
  Keymaster

  @mrsk

  Jeg forstår det godt, og det ville være en fin funktionalitet.

  Forum er dog en plugin, jeg ikke selv er herre over, så hvis funktionen skal med kræver det, at udviklerne bag, laver det.

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 28 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.